OPLEIDING

MAAK JE KEUZE:

Jaaropleiding


Binnen een jaar ben je in staat om een ander te pulsen en op coachende wijze de ander te begeleiden via lichaamswerk. Dit is de start of een aanvulling op een bestaande praktijk.


Het opleidingstraject bestaat uit HP 1, 2, 3 en 4, deze blokken bestaan elk uit 4 dagen. Totaal zijn het 16 lesdagen van elk 7 uur. De studie-belasting is naast de lesdagen ongeveer 3 uur per week


Kosten opleiding

De totale jaaropleiding kost €1.450

Om een diploma te halen zijn nog 3 supervisies nodig (€300) en 5 individuele sessie bij een erkende pulser (+/-€350 tarief verschilt per pulser)


Totaal € 2.100 


Het is mogelijk om de opleiding in delen te doen, hierbij mag je maximaal twee jaar doen over het opleidingstraject. De kosten zijn dan

€ 450 per opleidingsgedeelte. 


Data opleiding 2024-2025

HP 1: 6-7 sept & 20-21 sept 24

HP 2: 18-19 okt & 15-16 nov 24

HP 3: 26-27 jan &7-8 feb 25

HP 4: 14-15 maart & 11-12 april 25


Klik hieronder om naar aanmelden te gaan, of vul je naam en email adres in en je krijgt nog meer specifieke uitleg over het opleidingstraject, geschiedenis van Holisitic Pulsing en achtergrond informatie.


Voor meer informatie over de opleiding en training:

 
 
 

Training


Voor bedrijven en instellingen:In 8 dagen vind en herken je je eigen natuurlijke rimte. Je leert de basis van het pulsen en op coachende wijze de ander te begeleiden. Door samen te ontdekken haal je nog meer rendement uit deze training.


De training bestaat uit 4 x 2 dagen. Totaal zijn het 8 lesdagen van elk 7 uur. De studie-belasting is naast de lesdagen ongeveer 2 uur per week


Kosten trainig

De totale trainnig kost €1.250


Data opleiding

ntb


Klik hieronder om naar aanmelden te gaan, of vul je naam en email adres in en je krijgt nog meer specifieke uitleg over de training, geschiedenis van Holisitic Pulsing en achtergrond informatie.


Bijscholing


Zin in verdieping? Een dag oefenen/ proberen/ vernieuwen/ uit je eigen (mogelijke) patroon stappen samen met andere pulser (minimaal HP 1 afgerond).


22 maart 2024: body dialoog

Een dag die in het teken staat van hoe je het lichaam kan laten spreken en die verdieping bereikt in het pulsen om nog een extra laag te bereiken


30 augustus 2024: 7 manieren van omgaan met blokkades

Een dag met extra aandacht voor het herkennen van blokkades en wat voor kansen dit geeft. Er is extra aandacht voor de techniek, maar ook de verbale begeleiding. Vergeet je eigen blokkade niet mee te nemen.


4 oktober 2024: stoelpulsen

Een dag met extra aandacht voor de techniek van het pulsen terwijl de pulsee op een stoel zit. Hoe kun je dan pulsen, welke technieken kun je dan toepassen?


.


Kosten: € 100.- per dag, tenzij anders aangegeven in de uitgebreide informatie