06-38928282
info@ikpuls.nl

Reacties van studenten en cliënten

REACTIES VAN STUDENTEN.

Miranda, massagetherapeut

Tijdens de HP opleiding die ik volgde ben ik geraakt door de eenvoud van het pulsen. De beweging die het bij mij in gang heeft gebracht, luisteren naar wat zich aandient en dit liefdevol accepteren, geeft mij een gevoel van dankbaarheid en blijdschap. De opleiding maakte mij elke keer wijzer ,blijer en geïnspireerd om thuis te willen oefenen.
Door Holistic Pulsing in mijn praktijk te gebruiken leer ik nog iedere keer bij. Dat ik dit werk mag doen, maakt mij elke keer weer gelukkig.

Lianne Kappert

Door de opleiding Holistic Pulsing ben ik in een stukje wereld, beleving en visie terecht gekomen wat erg goed bij me past en waar ik me in thuis voel. Bijzonder vind ik de visie dat alles mag zijn zoals het is, niets is goed of fout. Hierdoor stopt het strijden en komt de acceptatie en rust wat vervolgens andere opties mogelijk kan maken. Ik merk dat deze visie zich bij mij voort zet in het leven buiten de opleidingsweekenden evenals de ervaringen van het pulsen. Tijdens de opleiding worden de technieken van het pulsen op een duidelijke manier en binnen een ontspannen sfeer aangeleerd en geoefend. Het oefenen zet zich vervolgens tussen de opleidingsweekenden voort door familie/vrienden/kennissen te pulsen. Mij heeft het verrast dat het pulsen ontspant en energie geeft zowel voor de pulser als de pulsee!

 

REACTIES VAN CLIËNTEN

Theresia

De eerste keer dat ik gepulst werd was als een ontdekkingsreis. Ik voelde mijn lichaam opeens heel nadrukkelijk van binnen. Dit was zo nieuw en bijzonder. Ik voelde bijvoorbeeld mijn linker been als een heel groot solistisch lichaam. Alsof ik alleen nog maar been was. Alsof mijn identiteit puur been was. Dit leidde tot intens lachen. Lachen zoals ik nog nooit eerder had gedaan. En dat… ja dat leidde weer tot een heel gloeiend gevoel in mijn hele lijf.

Beth 

Ik ben 36 jaar en had besloten om een puls behandeling af te spreken. De reden hiervoor was dat ik erg vermoeid was en weinig tijd voor mezelf heb….vrij maak. Hierdoor genoot ik minder van de mooie dingen in het leven en ontstonden er vage klachten zoals lage rugpijn en een vol hoofd. Ik ben 5 maanden geleden bevallen van twee mooie kindjes en ik had al een mooie zoon dus ben ik inmiddels moeder van drie kinderen en heb een druk bestaan met nog een deeltijdbaan buitenshuis. Ik heb gekozen voor holistic pulsing omdat het mij aansprak en ik graag de basistraining wilde gaan doen en dus een voorproefje wilde nemen. De ervaring die ik heb is dat de sessie mij heeft stilgezet waardoor er meer ruimte is om te voelen wat er te voelen valt. Ook de houding van de pulser speelde hier voor mij in mee, omdat die een zeer accepterende en rustige benadering heeft. Ik heb een diepe ontspanning of rust gevoeld die bij mij een verdrietige kant bovenhaalde die er “gewoon” kon zijn wat erg bevrijdend voelt. Verder leken alle spanningen die vastgezet waren in de spieren weg te vloeien en is er meer positieve energie ontstaan waardoor ik weer veel zin heb om allerlei zaken te ondernemen. Ik ben zeker enthousiast geworden door deze zachte manier van benaderen en heb mij opgegeven voor de basistraining om meer te gaan ervaren van holistic pulsing.