Godfried

Holistic Pulsing en/of Dolfijnhealingen (ook op afstand)

godfried5

Het is de liefdevolle glimlach naar jezelf die je leven zachter maakt

In deze tijden van diepgaande transformaties ervaar ik het als een kunst om liefdevol te Zijn met alles wat zich aandient in mijn leven. Het lijkt wel alsof er niets meer onder de mat geveegd kan worden. Bewustzijn wordt ruimer, we krijgen er a.h.w. dimensies bij waardoor er steeds meer tegelijkertijd naast elkaar kan bestaan. Je kunt dit zien als een oude en nieuwe wereld die door elkaar loopt. Je ziel herinnert je a.h.w. aan de nieuwe wereld via dromen, ingevingen, je gevoel en signalen van je lichaam. Maar de oude vertrouwde wereld trekt ook aan je, maakt je a.h.w. wijs dat je geen tijd hebt voor die vage herinneringen en dat je verder moet. Beperkende gewoontes komen sterker dan ooit naar voren en oude (schijn)zekerheden verliezen hun bestaan. Werk en relaties die niet meer echt bij je passen worden losgeweekt. Kortom, intense tijden, waarin wat mij betreft de liefdevolle zorg voor je innerlijke proces voorop mag staan. (Dat is m.i. ook de grootste bijdrage die jij kunt leveren aan de transformatie processen die ook op wereldniveau plaats vinden.) Dit vraagt een wakker aanwezig zijn waarin je toe staat dat je elke keer weer herinnerd mag worden aan de mogelijkheid om waar te nemen vanuit ruim bewustzijn. Vanuit die dimensie waar de liefdevolle glimlach als vanzelf je leven verzacht.  Misschien herken jij hier iets in. Deze transformatie processen vragen ook veel van je fysieke lichaam. Je lichaam gaat zich aanpassen aan een ruimer bewustzijn wat betekend dat de frequenties in het lichaam zich aan het verfijnen zijn en dat daarbij alles aan het licht komt wat je niet meer dient. Moeheid en allerlei (vage) fysieke of geestelijke klachten kunnen hiermee gepaard gaan.

HP 1 en 2 reader 095

Pulssessies en of dolfijnhealingen kunnen hierbij ondersteunend zijn. De fijne frequenties van het pulsen herinneren het lichaam aan een vrije levendige staat van zijn en wakkeren a.h.w. het zelfhelend vermogen van het lichaam aan. Er dient zich vaak een ruimer bewustzijn van het lichaam aan wat ervaren kan worden als een thuiskomen in het lichaam. Een pulssessie geven is voor mij als een stromende dans waarvan de uitkomst altijd verrassend is. In de sessies word je uitgenodigd om het ontvouwende toe te staan en er de waarnemer van te zijn. Als begeleider beweeg ik mee met wat je lichaam aangeeft en volg ik ingevingen die zich aandienen. Ik zie mezelf daarin meer als een facilitator dan als een therapeut. Dolfijnenergie doorgeven kan hierin wenselijk zijn in de zin van extra herinnerd worden aan de helende energie van onvoorwaardelijke liefde en wijsheid. Ik heb hierin geleerd om een kanaal te zijn voor de energie van de dolfijnen, zij ‘nemen het dan a.h.w. even over’ en in de stilte die dan ontstaat mogen er vaak diepe integraties en helingen plaatsvinden. Uitgebreidere informatie hierover staat onder de dolfijn foto.

Dolfijn heling sessies zijn ook op afstand te ontvangen.

088

Dolfijnhelingen op afstand door Godfried

Na mijn opleiding in 2008 waar ik leerde om kanaal te zijn voor de helende energie van de dolfijnen heb ik eerst mijn behoefte gevolgd om fysiek met vrije dolfijnen te zwemmen. Niet wetende dat Anna en ik nog velen mee mochten en mogen nemen om met deze ‘engelen van de zee’  in contact te komen. In deze jaren hebben de dolfijnen me vele heldere spiegels voorgehouden en daar ben ik ze dankbaar voor. Sinds mijn opleiding gebruikte ik af en toe de mogelijkheid om kanaal te zijn voor de dolfijnenergie, vaak binnen sessies Holistic Pulsing. Nu echter, na heel wat helende processen voor mijzelf én 7 jaar later heb ik gevoeld dat het tijd is om de dolfijnhelingen weer op te pakken en dit talent serieus te nemen. Na opnieuw ervaring opgedaan te hebben met een aantal proefpersonen  heb ik besloten om met name helingen op afstand te geven. Dit omdat helingen op afstand minstens even sterk werken dan dat je fysiek aanwezig bent. De afgelopen jaren zijn er spontaan drie dolfijn gidsen in mijn leven gekomen en via hun kan ik eenvoudigweg contact leggen met een groot energieveld van wijsheid waar naar mijn gevoel ook de dolfijnen uit tappen. Dit alles gaat mijn nuchtere verstand te boven en dat is nou ook net de bedoeling. Me er niet mee bemoeien dus. Wel komt mijn nuchtere verstand me hierin goed van pas bij het maken van een aardse vertaalslag voor de ontvanger van de heling.
De sessies duren met telefonisch voor- en nagesprek ongeveer 75 minuten. In het voorgesprek leg ik uit hoe ik te werk ga en geeft de cliënt aan waar er heling gewenst is. In het nagesprek deel ik eerst mijn ervaringen, waarna de cliënt zijn beleving deelt. Sommigen ervaren van alles tijdens de sessie en anderen weinig of niets. Dat maakt voor de kwaliteit van de sessie niet uit. De eerste sessie kost  € 30,-. Daarna kosten de sessies € 50,- Kies je na de eerste sessie voor een reeks van 5 helingen dan is de eerste sessie gratis. Wil je een combinatie met een Holistic Pulsing sessie, dan ben je hartelijk welkom in mijn praktijk. De kosten van deze sessies zijn € 70,- voor 75 minuten.

Doordat Anna, mijn partner ook puls en dolfijn sessies geeft kunnen wij de unieke mogelijkheid aanbieden voor twee personen om tegelijkertijd sessies te ontvangen in twee gescheiden praktijk ruimtes.

Sessie afspreken…

Bij belangstelling voor de opleiding kun je een introductie sessie krijgen voor € 30,